Týden 01
Menu
Chod
Pondělí 4. 1. 2016
Obsahuje alergeny
Oběd (11:30 - 14:00)
1
2
3
Polévka
oběd č.1 v BZL úpravě
4
Polévka
oběd č. 2 bez maštění máslem ( nahrazeno margarinem)
Menu
Chod
Úterý 5. 1. 2016
Obsahuje alergeny
Oběd (11:30 - 14:00)
1
Doplněk
salátový bar
2
3
Polévka
oběd č.1 v BZL úpravě
4
Polévka
oběd č.1 bez str. sýra
Menu
Chod
Středa 6. 1. 2016
Obsahuje alergeny
Oběd (11:30 - 14:00)
1
2
3
Polévka
oběd č. 1 v BZL úpravě
4
Polévka
oběd č.1 brambory bez maštění
Menu
Chod
Čtvrtek 7. 1. 2016
Obsahuje alergeny
Oběd (11:30 - 14:00)
1
2
3
Polévka
oběd č. 1 v BZL úpravě
4
Polévka
oběd. č.1
Menu
Chod
Pátek 8. 1. 2016
Obsahuje alergeny
Oběd (11:30 - 14:00)
1
2
3
Polévka
oběd.č.1 v BZL Úpravě
4
Polévka
oběd č. 1 v BZL úpravě, bez maštění
Týden 02
Menu
Chod
Pondělí 11. 1. 2016
Obsahuje alergeny
Oběd (11:30 - 14:00)
1
2
3
Polévka
oběd.č.1 v BZL Úpravě
4
Polévka
oběd.č.1
Menu
Chod
Úterý 12. 1. 2016
Obsahuje alergeny
Oběd (11:30 - 14:00)
1
2
3
Polévka
oběd.č.1 v BZL Úpravě
4
Polévka
oběd.č.1
Menu
Chod
Středa 13. 1. 2016
Obsahuje alergeny
Oběd (11:30 - 14:00)
1
2
3
Polévka
oběd.č.1 v BZL Úpravě
4
Polévka
oběd.č. 1
Menu
Chod
Čtvrtek 14. 1. 2016
Obsahuje alergeny
Oběd (11:30 - 14:00)
1
2
3
Polévka
oběd.č.1 v BZL Úpravě
4
Polévka
oběd.č. 1 bez maštění
Menu
Chod
Pátek 15. 1. 2016
Obsahuje alergeny
Oběd (11:30 - 14:00)
1
2
3
Polévka
oběd.č.1 v BZL Úpravě
4
Polévka
oběd.č.1
Týden 03
Menu
Chod
Pondělí 18. 1. 2016
Obsahuje alergeny
Oběd (11:30 - 14:00)
1
2
3
4
Menu
Chod
Úterý 19. 1. 2016
Obsahuje alergeny
Oběd (11:30 - 14:00)
1
2
4
Menu
Chod
Středa 20. 1. 2016
Obsahuje alergeny
Oběd (11:30 - 14:00)
1
2
4
Menu
Chod
Čtvrtek 21. 1. 2016
Obsahuje alergeny
Oběd (11:30 - 14:00)
1
2
3
4
Polévka
oběd č.2 bez maštění máslem
Menu
Chod
Pátek 22. 1. 2016
Obsahuje alergeny
Oběd (11:30 - 14:00)
1
2
4
Týden 04
Menu
Chod
Pondělí 25. 1. 2016
Obsahuje alergeny
Oběd (11:30 - 14:00)
1
2
3
Polévka
oběd.č.1 v BZL Úpravě
Menu
Chod
Úterý 26. 1. 2016
Obsahuje alergeny
Oběd (11:30 - 14:00)
1
2
4
Menu
Chod
Středa 27. 1. 2016
Obsahuje alergeny
Oběd (11:30 - 14:00)
1
2
3
Polévka
oběd č.1 v BZL úpravě
4
Polévka
oběd č. 1 bez úprav
Menu
Chod
Čtvrtek 28. 1. 2016
Obsahuje alergeny
Oběd (11:30 - 14:00)
1
2
3
4
Polévka
oběd.č. 1
Přehled zveřejněných jídelníčků:
2000: | IV | V | VI | |||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
2001: | VI | IX | X | XI | XII | |||||||
2002: | I | II | III | IV | V | VI | IX | X | XI | XII | ||
2003: | I | II | III | IV | V | VI | IX | X | XI | XII | ||
2004: | I | II | III | IV | V | VI | IX | X | XI | XII | ||
2005: | I | II | III | IV | V | VI | IX | X | XI | XII | ||
2006: | I | II | III | IV | V | VI | IX | X | XI | XII | ||
2007: | I | II | III | IV | V | VI | X | XI | XII | |||
2008: | I | II | III | |||||||||
2009: | II | III | IV | V | VI | IX | X | XI | XII | |||
2010: | I | II | III | IV | V | VI | IX | X | XI | XII | ||
2011: | I | II | III | IV | V | VI | VIII | IX | X | XI | XII | |
2012: | I | II | III | IV | V | VI | IX | X | XI | XII | ||
2013: | I | II | III | IV | V | VI | IX | X | XI | XII | ||
2014: | I | II | III | IV | V | VI | VIII | IX | X | XI | XII | |
2015: | I | II | III | IV | V | VI | VII | VIII | IX | X | XI | XII |
2016: | I | II | III | IV | V | VI | VII | VIII | IX | X | XI | XII |
2017: | I | II | III | IV | V | VI | VIII | IX | X | XI | XII | |
2018: | I | II | III | IV | V | VI | VIII | IX | X | XI | XII | |
2019: | I | II | III | IV | V | VI | VIII | IX | X | XI | XII | |
2020: | I | II | III | IV | V | VI | VII | VIII | IX | X | XI | XII |
2021: | I | II | III | IV | V | VI | VII | VIII | IX | X | XI | XII |
2022: | I | II | III | IV | V | VI | VII | VIII | IX | X | XI | XII |
2023: | I | II | III | IV | V | VI | VII | VIII | IX | X | XI | XII |
2024: | I | II | III | IV | V | VI | VII | VIII | IX | X | XI | XII |
2025: | I | II | III | IV | V | VI |
Receptura - čočková
Receptura převzata z:
Základní škola a mateřská škola Chmelnice, Praha 3, K Lučinám 18/2500
,
množství určeno pro: 10 osob
, obsahuje alergeny:
9,
1a
* spotřební norma je dána věkem strávníka, viz
vyhláška 107/2005 Sb.
** přibližné nutriční hodnoty jedné porce
Surovina | Množství pro spotřební normu* | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
B | |||||||||
voda | Nezadáno | ||||||||
cocka | Nezadáno | ||||||||
tuk | Nezadáno | ||||||||
cibule | Nezadáno | ||||||||
mouka hladka | Nezadáno | ||||||||
zelenina | Nezadáno | ||||||||
Nutriční hodnoty** | Hodnota pro spotřební normu* | ||||||||
B | |||||||||
Sacharidy | - | ||||||||
Tuky | - | ||||||||
Bílkoviny živočišné | - | ||||||||
Bílkoviny rostlinné | - | ||||||||
Vápník | - | ||||||||
Železo | - | ||||||||
Vitamín A | - | ||||||||
Vitamín B1 | - | ||||||||
Vitamín C | - | ||||||||
Energetická hodnota | 586 kJ |
** přibližné nutriční hodnoty jedné porce
Postup přípravy
Postup přípravy není uveden
Zde není nic k vidění.