Týden 01
Menu
Chod
Pondělí 4. 1. 2016
Obsahuje alergeny
Oběd (11:30 - 14:00)
1
2
3
Polévka
oběd č.1 v BZL úpravě
4
Polévka
oběd č. 2 bez maštění máslem ( nahrazeno margarinem)
Menu
Chod
Úterý 5. 1. 2016
Obsahuje alergeny
Oběd (11:30 - 14:00)
1
Doplněk
salátový bar
2
3
Polévka
oběd č.1 v BZL úpravě
4
Polévka
oběd č.1 bez str. sýra
Menu
Chod
Středa 6. 1. 2016
Obsahuje alergeny
Oběd (11:30 - 14:00)
1
2
3
Polévka
oběd č. 1 v BZL úpravě
4
Polévka
oběd č.1 brambory bez maštění
Menu
Chod
Čtvrtek 7. 1. 2016
Obsahuje alergeny
Oběd (11:30 - 14:00)
1
2
3
Polévka
oběd č. 1 v BZL úpravě
4
Polévka
oběd. č.1
Menu
Chod
Pátek 8. 1. 2016
Obsahuje alergeny
Oběd (11:30 - 14:00)
1
2
3
Polévka
oběd.č.1 v BZL Úpravě
4
Polévka
oběd č. 1 v BZL úpravě, bez maštění
Týden 02
Menu
Chod
Pondělí 11. 1. 2016
Obsahuje alergeny
Oběd (11:30 - 14:00)
1
2
3
Polévka
oběd.č.1 v BZL Úpravě
4
Polévka
oběd.č.1
Menu
Chod
Úterý 12. 1. 2016
Obsahuje alergeny
Oběd (11:30 - 14:00)
1
2
3
Polévka
oběd.č.1 v BZL Úpravě
4
Polévka
oběd.č.1
Menu
Chod
Středa 13. 1. 2016
Obsahuje alergeny
Oběd (11:30 - 14:00)
1
2
3
Polévka
oběd.č.1 v BZL Úpravě
4
Polévka
oběd.č. 1
Menu
Chod
Čtvrtek 14. 1. 2016
Obsahuje alergeny
Oběd (11:30 - 14:00)
1
2
3
Polévka
oběd.č.1 v BZL Úpravě
4
Polévka
oběd.č. 1 bez maštění
Menu
Chod
Pátek 15. 1. 2016
Obsahuje alergeny
Oběd (11:30 - 14:00)
1
2
3
Polévka
oběd.č.1 v BZL Úpravě
4
Polévka
oběd.č.1
Týden 03
Menu
Chod
Pondělí 18. 1. 2016
Obsahuje alergeny
Oběd (11:30 - 14:00)
1
2
3
4
Menu
Chod
Úterý 19. 1. 2016
Obsahuje alergeny
Oběd (11:30 - 14:00)
1
2
4
Menu
Chod
Středa 20. 1. 2016
Obsahuje alergeny
Oběd (11:30 - 14:00)
1
2
4
Menu
Chod
Čtvrtek 21. 1. 2016
Obsahuje alergeny
Oběd (11:30 - 14:00)
1
2
3
4
Polévka
oběd č.2 bez maštění máslem
Menu
Chod
Pátek 22. 1. 2016
Obsahuje alergeny
Oběd (11:30 - 14:00)
1
2
4
Týden 04
Menu
Chod
Pondělí 25. 1. 2016
Obsahuje alergeny
Oběd (11:30 - 14:00)
1
2
3
Polévka
oběd.č.1 v BZL Úpravě
Menu
Chod
Úterý 26. 1. 2016
Obsahuje alergeny
Oběd (11:30 - 14:00)
1
2
4
Menu
Chod
Středa 27. 1. 2016
Obsahuje alergeny
Oběd (11:30 - 14:00)
1
2
3
Polévka
oběd č.1 v BZL úpravě
4
Polévka
oběd č. 1 bez úprav
Menu
Chod
Čtvrtek 28. 1. 2016
Obsahuje alergeny
Oběd (11:30 - 14:00)
1
2
3
4
Polévka
oběd.č. 1
Přehled zveřejněných jídelníčků:
2000: | IV | V | VI | |||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
2001: | VI | IX | X | XI | XII | |||||||
2002: | I | II | III | IV | V | VI | IX | X | XI | XII | ||
2003: | I | II | III | IV | V | VI | IX | X | XI | XII | ||
2004: | I | II | III | IV | V | VI | IX | X | XI | XII | ||
2005: | I | II | III | IV | V | VI | IX | X | XI | XII | ||
2006: | I | II | III | IV | V | VI | IX | X | XI | XII | ||
2007: | I | II | III | IV | V | VI | X | XI | XII | |||
2008: | I | II | III | |||||||||
2009: | II | III | IV | V | VI | IX | X | XI | XII | |||
2010: | I | II | III | IV | V | VI | IX | X | XI | XII | ||
2011: | I | II | III | IV | V | VI | VIII | IX | X | XI | XII | |
2012: | I | II | III | IV | V | VI | IX | X | XI | XII | ||
2013: | I | II | III | IV | V | VI | IX | X | XI | XII | ||
2014: | I | II | III | IV | V | VI | VIII | IX | X | XI | XII | |
2015: | I | II | III | IV | V | VI | VII | VIII | IX | X | XI | XII |
2016: | I | II | III | IV | V | VI | VII | VIII | IX | X | XI | XII |
2017: | I | II | III | IV | V | VI | VIII | IX | X | XI | XII | |
2018: | I | II | III | IV | V | VI | VIII | IX | X | XI | XII | |
2019: | I | II | III | IV | V | VI | VIII | IX | X | XI | XII | |
2020: | I | II | III | IV | V | VI | VII | VIII | IX | X | XI | XII |
2021: | I | II | III | IV | V | VI | VII | VIII | IX | X | XI | XII |
2022: | I | II | III | IV | V | VI | VII | VIII | IX | X | XI | XII |
2023: | I | II | III | IV | V | VI | VII | VIII | IX | X | XI | XII |
2024: | I | II | III | IV | V | VI | VII | VIII | IX | X | XI | XII |
2025: | I | II | III | IV | V | VI |
Zde není nic k vidění.
Seznam alergenů
Zkratka alergenu | Alergen |
---|---|
1 |
Obiloviny obsahující lepek
Obiloviny obsahující lepek, konkrétně:
|
2 |
Korýši a výrobky z nich
|
3 |
Vejce a výrobky z nich
|
4 |
Ryby a výrobky z nich
Ryby a výrobky z nich, kromě:
|
5 |
Jádra podzemnice olejné (arašídy) a výrobky z nich
|
6 |
Sójové boby a výrobky z nich
Sójové boby a výrobky z nich, kromě:
|
7 |
Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)
Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy), kromě:
|
8 |
Skořápkové plody a výrobky z nich
Skořápkové plody, konkrétně:
|
9 |
Celer a výrobky z něj
|
10 |
Hořčice a výrobky z ní
|
11 |
Sezamová semena a výrobky z nich
|
12 |
Oxid siřičitý a siřičitany (ve vyšší koncentraci)
Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg/kg nebo 10 mg/l, vyjádřeno jako celkový SO2, které se propočítají pro výrobky určené k přímé spotřebě nebo ke spotřebě po rekonstituování podle pokynů výrobce
|
13 |
Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
|
14 |
Měkkýši a výrobky z nich
|
A výrobky z nich, pokud zpracování, kterým prošly, nezvyšuje úroveň alergenicity, kterou úřad stanovil pro příslušný základní produkt.