Z důvodu údržby bude ve středu 24.7.2019 v době 16-18 hod omezen provoz služeb na www.jidelna.cz. Děkujeme za pochopení.

Tabulka pro orientační propočet průměrné spotřeby vybraných druhů potravin na strávníka a den, zpracovaná dle vyhlášky 107/2005 Sb.

Jídelny spadající pod školní stravování jsou vázány vyhláškou č. 107/2005 o školním stravování, která reguluje, kolik mají strávníci dostávat v průměru vybraných druhů potravin za měsíc. Zde je orientačně uvedeno, jak se dané jídelně daří tyto požadavky naplňovat. Přípustné odchylky plnění najdete ve vyhlášce.

# Kategorie Splněno
1 Maso 99,34%
2 Ryby 93,57%
3 Mléko 98,70%
4 Mléčné výrobky 98,59%
5 Tuky 75,73%
6 Cukr 52,73%
7 Zelenina 90,86%
8 Ovoce 100,09%
9 Brambory 106,35%
10 Luštěniny 93,88%

Všechny měsíce:

2013: IX X XI XII
2014: I II III IV V VI VIII IX X XI XII
2015: I II III IV V VI IX X XI XII
2016: I II III IV V VI IX X XI XII
2017: I II III IV V VI IX X XI XII
2018: I II III IV V VI IX X XI XII
2019: I II III IV V VI

Připraveno programem "Jídelna" verze 18.19.03.

Veškeré publikované lístky a další informace jsou vlastnictvím příslušné jídelny nebo svých tvůrců.

Zásady ochrany osobních údajů