Provoz ŠJ se řídí vyhláškou č. 107/2005 O školním stravováním Metodikou spotřebního koše. Novým školským zákonem 561/2004, zákonem O ochraně veřejného zdraví, 258/2000 Vyhláškou 137/2004 O hygienických požadavcích a zásadách osobní a provozní hygieny při činnostech epidemiologických závažných. Vyhláškou 490/2000. O rozsahu znalostí a dalších podmínkách k získání odborné způsobilosti v některých oborech ochrany veřejného zdraví. Nařízení ES- , 852/2004 O hygieně potravin, ES 178/2002. Rozsah poskytovaných služeb viz. Systém HACCAP.

Připraveno programem "Jídelna" verze 25.04.02.

Veškeré publikované informace jsou vlastnictvím příslušné jídelny nebo svých tvůrců. Tato aplikace je pouze zobrazuje a tvůrce a provozovatel aplikace do nich nemá možnost zasahovat.

Zásady ochrany osobních údajů