Týden 36
Menu
Chod
Pondělí 4. 9. 2023
(11:45 - 14:45)
Obsahuje alergeny
1
2
3
Menu
Chod
Úterý 5. 9. 2023
(11:45 - 14:45)
Obsahuje alergeny
Menu
Chod
Středa 6. 9. 2023
(11:45 - 14:45)
Obsahuje alergeny
1
2
3
4
Polévka
Česneková s bramborem
Jídlo
Pečené kuřecí stehno
Příloha
Vařený brambor
Doplněk
Ovocná přesnídávka
Menu
Chod
Čtvrtek 7. 9. 2023
(11:45 - 14:45)
Obsahuje alergeny
1
2
3
Menu
Chod
Pátek 8. 9. 2023
(11:45 - 14:45)
Obsahuje alergeny
1
2
3
4
Polévka
Rajská s rýží ( rýžová mouka)
Jídlo
Vařený kukuřičný klas
Příloha
Vařený brambor
Doplněk
Ovoce dle sezóny
Týden 37
Menu
Chod
Pondělí 11. 9. 2023
(11:45 - 14:45)
Obsahuje alergeny
1
2
3
Menu
Chod
Úterý 12. 9. 2023
(11:45 - 14:45)
Obsahuje alergeny
1
2
3
Menu
Chod
Středa 13. 9. 2023
(11:45 - 14:45)
Obsahuje alergeny
1
2
3
Menu
Chod
Čtvrtek 14. 9. 2023
(11:45 - 14:45)
Obsahuje alergeny
1
2
3
Menu
Chod
Pátek 15. 9. 2023
(11:45 - 14:45)
Obsahuje alergeny
1
2
3
Týden 38
Menu
Chod
Pondělí 18. 9. 2023
(11:45 - 14:45)
Obsahuje alergeny
1
2
3
Menu
Chod
Úterý 19. 9. 2023
(11:45 - 14:45)
Obsahuje alergeny
1
2
3
Menu
Chod
Středa 20. 9. 2023
(11:45 - 14:45)
Obsahuje alergeny
1
2
3
Menu
Chod
Čtvrtek 21. 9. 2023
(11:45 - 14:45)
Obsahuje alergeny
1
2
3
Menu
Chod
Pátek 22. 9. 2023
(11:45 - 14:45)
Obsahuje alergeny
1
2
3
Týden 39
Menu
Chod
Pondělí 25. 9. 2023
(11:45 - 14:45)
Obsahuje alergeny
1
2
3
Menu
Chod
Úterý 26. 9. 2023
(11:45 - 14:45)
Obsahuje alergeny
1
2
3
Menu
Chod
Středa 27. 9. 2023
(11:45 - 14:45)
Obsahuje alergeny
1
2
3
4
Polévka
Zelná s bramborem ( bezlepková jíška)
Jídlo
BZL těstoviny s kuřecím masem a žampióny
Doplněk
Ovocná přesnídávka
Menu
Chod
Čtvrtek 28. 9. 2023
(11:45 - 14:45)
1
2
3
4
Přehled zveřejněných jídelníčků:
2004: | I | II | III | IV | V | VI | IX | X | XI | XII | ||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
2005: | I | II | III | IV | V | VI | IX | X | XI | XII | ||
2006: | I | II | III | IV | V | VI | IX | X | XI | XII | ||
2007: | I | II | III | IV | V | VI | IX | X | XI | XII | ||
2008: | I | II | III | IV | V | VI | IX | X | XI | XII | ||
2009: | I | II | III | IV | V | VI | IX | X | XI | XII | ||
2010: | I | II | III | IV | V | VI | IX | X | XI | XII | ||
2011: | I | II | III | IV | V | VI | IX | X | XI | XII | ||
2012: | I | II | III | IV | V | VI | IX | X | XI | XII | ||
2013: | I | II | III | IV | V | VI | IX | X | XI | XII | ||
2014: | I | II | III | IV | V | VI | IX | X | XI | XII | ||
2015: | I | II | III | IV | V | VI | IX | X | XI | XII | ||
2016: | I | II | III | IV | V | VI | VIII | IX | X | XI | XII | |
2017: | I | II | III | IV | V | VI | IX | X | XI | XII | ||
2018: | I | II | III | IV | V | VI | IX | X | XI | XII | ||
2019: | I | II | III | IV | V | VI | VII | VIII | IX | X | XI | XII |
2020: | I | II | III | V | VI | IX | X | XI | XII | |||
2021: | I | II | III | IV | V | VI | VII | IX | X | XI | XII | |
2022: | I | II | III | IV | V | VI | IX | X | XI | XII | ||
2023: | I | II | III | IV | V | VI | IX | X | XI | XII | ||
2024: | I | II | III | IV | V | VI | IX | X |
Zde není nic k vidění.
Seznam alergenů
Zkratka alergenu | Alergen |
---|---|
1 |
Obiloviny obsahující lepek
Obiloviny obsahující lepek, konkrétně:
|
2 |
Korýši a výrobky z nich
|
3 |
Vejce a výrobky z nich
|
4 |
Ryby a výrobky z nich
Ryby a výrobky z nich, kromě:
|
5 |
Jádra podzemnice olejné (arašídy) a výrobky z nich
|
6 |
Sójové boby a výrobky z nich
Sójové boby a výrobky z nich, kromě:
|
7 |
Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)
Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy), kromě:
|
8 |
Skořápkové plody a výrobky z nich
Skořápkové plody, konkrétně:
|
9 |
Celer a výrobky z něj
|
10 |
Hořčice a výrobky z ní
|
11 |
Sezamová semena a výrobky z nich
|
12 |
Oxid siřičitý a siřičitany (ve vyšší koncentraci)
Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg/kg nebo 10 mg/l, vyjádřeno jako celkový SO2, které se propočítají pro výrobky určené k přímé spotřebě nebo ke spotřebě po rekonstituování podle pokynů výrobce
|
13 |
Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
|
14 |
Měkkýši a výrobky z nich
|
A výrobky z nich, pokud zpracování, kterým prošly, nezvyšuje úroveň alergenicity, kterou úřad stanovil pro příslušný základní produkt.