Týden 22
Menu
Chod
Čtvrtek 1. 6. 2023
(11:45 - 14:45)
Obsahuje alergeny
1
2
3
Menu
Chod
Pátek 2. 6. 2023
(11:45 - 14:45)
Obsahuje alergeny
1
2
3
4
Polévka
Brokolicová s bramborem ( BZL mouka)
Jídlo
Vepřové na paprice ( BZL mouka)
Příloha
BZL Těstoviny
Týden 23
Menu
Chod
Pondělí 5. 6. 2023
(11:45 - 14:45)
Obsahuje alergeny
1
2
3
4
Polévka
Mrkvový krém
Jídlo
BZL těstoviny Aglio Olio
Doplněk
Ovoce dle sezóny
Menu
Chod
Úterý 6. 6. 2023
(11:45 - 14:45)
Obsahuje alergeny
1
2
3
Menu
Chod
Středa 7. 6. 2023
(11:45 - 14:45)
Obsahuje alergeny
1
2
3
Menu
Chod
Čtvrtek 8. 6. 2023
(11:45 - 14:45)
Obsahuje alergeny
1
2
3
Menu
Chod
Pátek 9. 6. 2023
(11:45 - 14:45)
Obsahuje alergeny
1
2
3
Týden 24
Menu
Chod
Pondělí 12. 6. 2023
(11:45 - 14:45)
Obsahuje alergeny
1
2
3
4
Polévka
Česneková s bramborem
Jídlo
Restované fazolky s ang. slaninou a česnekem
Příloha
Vařený brambor
Doplněk
Ovoce dle sezóny
Menu
Chod
Úterý 13. 6. 2023
(11:45 - 14:45)
Obsahuje alergeny
1
2
3
Menu
Chod
Středa 14. 6. 2023
(11:45 - 14:45)
Obsahuje alergeny
1
2
3
Menu
Chod
Čtvrtek 15. 6. 2023
(11:45 - 14:45)
Obsahuje alergeny
1
2
3
Menu
Chod
Pátek 16. 6. 2023
(11:45 - 14:45)
Obsahuje alergeny
1
2
3
Týden 25
Menu
Chod
Pondělí 19. 6. 2023
(11:45 - 14:45)
Obsahuje alergeny
1
2
3
Menu
Chod
Úterý 20. 6. 2023
(11:45 - 14:45)
Obsahuje alergeny
1
2
3
Menu
Chod
Středa 21. 6. 2023
(11:45 - 14:45)
Obsahuje alergeny
1
2
3
Menu
Chod
Čtvrtek 22. 6. 2023
(11:45 - 14:45)
Obsahuje alergeny
1
2
3
Menu
Chod
Pátek 23. 6. 2023
(11:45 - 14:45)
Obsahuje alergeny
1
2
3
Týden 26
Menu
Chod
Pondělí 26. 6. 2023
(11:45 - 14:45)
Obsahuje alergeny
1
2
3
4
Polévka
Žampiónová ( BZL mouka)
Jídlo
BZL těstoviny s boloňskou omáčkou
Doplněk
Ovoce dle sezóny
Menu
Chod
Úterý 27. 6. 2023
(11:45 - 14:45)
Obsahuje alergeny
1
2
3
Menu
Chod
Středa 28. 6. 2023
(11:45 - 14:45)
Obsahuje alergeny
1
2
3
Menu
Chod
Čtvrtek 29. 6. 2023
(11:45 - 14:45)
Obsahuje alergeny
1
2
3
Přehled zveřejněných jídelníčků:
2004: | I | II | III | IV | V | VI | IX | X | XI | XII | ||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
2005: | I | II | III | IV | V | VI | IX | X | XI | XII | ||
2006: | I | II | III | IV | V | VI | IX | X | XI | XII | ||
2007: | I | II | III | IV | V | VI | IX | X | XI | XII | ||
2008: | I | II | III | IV | V | VI | IX | X | XI | XII | ||
2009: | I | II | III | IV | V | VI | IX | X | XI | XII | ||
2010: | I | II | III | IV | V | VI | IX | X | XI | XII | ||
2011: | I | II | III | IV | V | VI | IX | X | XI | XII | ||
2012: | I | II | III | IV | V | VI | IX | X | XI | XII | ||
2013: | I | II | III | IV | V | VI | IX | X | XI | XII | ||
2014: | I | II | III | IV | V | VI | IX | X | XI | XII | ||
2015: | I | II | III | IV | V | VI | IX | X | XI | XII | ||
2016: | I | II | III | IV | V | VI | VIII | IX | X | XI | XII | |
2017: | I | II | III | IV | V | VI | IX | X | XI | XII | ||
2018: | I | II | III | IV | V | VI | IX | X | XI | XII | ||
2019: | I | II | III | IV | V | VI | VII | VIII | IX | X | XI | XII |
2020: | I | II | III | V | VI | IX | X | XI | XII | |||
2021: | I | II | III | IV | V | VI | VII | IX | X | XI | XII | |
2022: | I | II | III | IV | V | VI | IX | X | XI | XII | ||
2023: | I | II | III | IV | V | VI | IX | X | XI | XII | ||
2024: | I | II | III | IV | V | VI | IX | X |
Zde není nic k vidění.
Seznam alergenů
Zkratka alergenu | Alergen |
---|---|
1 |
Obiloviny obsahující lepek
Obiloviny obsahující lepek, konkrétně:
|
2 |
Korýši a výrobky z nich
|
3 |
Vejce a výrobky z nich
|
4 |
Ryby a výrobky z nich
Ryby a výrobky z nich, kromě:
|
5 |
Jádra podzemnice olejné (arašídy) a výrobky z nich
|
6 |
Sójové boby a výrobky z nich
Sójové boby a výrobky z nich, kromě:
|
7 |
Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)
Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy), kromě:
|
8 |
Skořápkové plody a výrobky z nich
Skořápkové plody, konkrétně:
|
9 |
Celer a výrobky z něj
|
10 |
Hořčice a výrobky z ní
|
11 |
Sezamová semena a výrobky z nich
|
12 |
Oxid siřičitý a siřičitany (ve vyšší koncentraci)
Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg/kg nebo 10 mg/l, vyjádřeno jako celkový SO2, které se propočítají pro výrobky určené k přímé spotřebě nebo ke spotřebě po rekonstituování podle pokynů výrobce
|
13 |
Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
|
14 |
Měkkýši a výrobky z nich
|
A výrobky z nich, pokud zpracování, kterým prošly, nezvyšuje úroveň alergenicity, kterou úřad stanovil pro příslušný základní produkt.