Týden 11
Menu
Chod
Pondělí 9. 3. 2015
(11:30 - 13:00)
Obsahuje alergeny
1
Menu
Chod
Úterý 10. 3. 2015
(11:30 - 13:00)
Obsahuje alergeny
Menu
Chod
Středa 11. 3. 2015
(11:30 - 13:00)
Obsahuje alergeny
2
Menu
Chod
Čtvrtek 12. 3. 2015
(11:30 - 13:00)
Obsahuje alergeny
1
2
Menu
Chod
Pátek 13. 3. 2015
(11:30 - 13:00)
Obsahuje alergeny
Týden 12
Menu
Chod
Pondělí 16. 3. 2015
(11:30 - 13:00)
Obsahuje alergeny
1
2
3
Menu
Chod
Úterý 17. 3. 2015
(11:30 - 13:00)
Obsahuje alergeny
Menu
Chod
Středa 18. 3. 2015
(11:30 - 13:00)
Obsahuje alergeny
Menu
Chod
Čtvrtek 19. 3. 2015
(11:30 - 13:00)
Obsahuje alergeny
1
2
Menu
Chod
Pátek 20. 3. 2015
(11:30 - 13:00)
Obsahuje alergeny
Týden 13
Menu
Chod
Pondělí 23. 3. 2015
(11:30 - 13:00)
Obsahuje alergeny
Menu
Chod
Úterý 24. 3. 2015
(11:30 - 13:00)
Obsahuje alergeny
Menu
Chod
Středa 25. 3. 2015
(11:30 - 13:00)
Obsahuje alergeny
1
2
Menu
Chod
Čtvrtek 26. 3. 2015
(11:30 - 13:00)
Obsahuje alergeny
1
2
Menu
Chod
Pátek 27. 3. 2015
(11:30 - 13:00)
Obsahuje alergeny
2
Týden 14
Menu
Chod
Pondělí 30. 3. 2015
(11:30 - 13:00)
Obsahuje alergeny
1
Menu
Chod
Úterý 31. 3. 2015
(11:30 - 13:00)
Obsahuje alergeny
1
3
Přehled zveřejněných jídelníčků:
2015: | II | III | IV | V | VI | IX | X | XI | XII | |||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
2016: | I | II | III | IV | V | VI | IX | X | XI | XII | ||
2017: | I | II | III | IV | V | VI | IX | X | XI | XII | ||
2018: | I | II | III | IV | V | VI | IX | X | XI | XII | ||
2019: | I | II | III | IV | V | VI | VII | IX | X | XI | XII | |
2020: | I | II | III | VI | IX | X | XI | XII | ||||
2021: | I | II | III | IV | V | VI | VII | VIII | IX | X | XI | XII |
2022: | I | II | III | IV | V | VI | VII | VIII | IX | X | XI | XII |
2023: | I | II | III | IV | V | VI | VII | IX | X | XI | XII | |
2024: | I | II | III | IV | V | VI | VII | IX | X |
Receptura - bramborová kaše
Receptura převzata z:
Střední škola elektrotechniky a strojírenství
,
množství určeno pro: 10 osob
, obsahuje alergeny:
7
* spotřební norma je dána věkem strávníka, viz
vyhláška 107/2005 Sb.
** přibližné nutriční hodnoty jedné porce
Surovina | Množství pro spotřební normu* | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
A | B | C | E | ||||||
sul | Nezadáno | Nezadáno | Nezadáno | Nezadáno | |||||
mleko | 0.66 l | 0.9 l | 1.02 l | 1.02 l | |||||
brambory | 3 kg | 4.1 kg | 4.5 kg | 4.5 kg | |||||
Nutriční hodnoty** | Hodnota pro spotřební normu* | ||||||||
A | B | C | E | ||||||
Sacharidy | - | - | - | - | |||||
Tuky | - | - | - | - | |||||
Bílkoviny živočišné | - | - | - | - | |||||
Bílkoviny rostlinné | - | - | - | - | |||||
Vápník | - | - | - | - | |||||
Železo | - | - | - | - | |||||
Vitamín A | - | - | - | - | |||||
Vitamín B1 | - | - | - | - | |||||
Vitamín C | - | - | - | - | |||||
Energetická hodnota | - | 954 kJ | - | - |
** přibližné nutriční hodnoty jedné porce
Postup přípravy
Postup přípravy není uveden
Zde není nic k vidění.