Týden 39
Menu
Chod
Pondělí 23. 9. 2024
Obsahuje alergeny
Oběd (11:00 - 14:00)
1
Příloha
Sterilovaná okurka
Nápoj
Červený čaj
2
Jídlo
Kuřecí paličky na medu a zázvoru
Nápoj
Červený čaj
Menu
Chod
Úterý 24. 9. 2024
Obsahuje alergeny
Oběd (11:00 - 14:00)
1
2
Odpolední svačina (14:01 - 14:30)
Odpolední svačina
Menu
Chod
Středa 25. 9. 2024
Obsahuje alergeny
Ranní svačina (8:00 - 8:59)
Ranní svačina
Doplněk
Paprika
Nápoj
Ovocínek
Oběd (11:00 - 14:00)
1
2
Menu
Chod
Čtvrtek 26. 9. 2024
Obsahuje alergeny
Oběd (11:00 - 14:00)
1
Příloha
Nápoj
Ovocný čaj
2
Odpolední svačina (14:01 - 14:30)
Odpolední svačina
Menu
Chod
Pátek 27. 9. 2024
Obsahuje alergeny
Ranní svačina (8:00 - 8:59)
Ranní svačina
Oběd (11:00 - 14:00)
1
Nápoj
Zelený čaj
2
Nápoj
Zelený čaj
Odpolední svačina (14:01 - 14:30)
Odpolední svačina
Jídlo
Ovocná přesnídávka
Příloha
Cornflakes
Nápoj
Ovocná šťáva
Týden 40
Menu
Chod
Pondělí 30. 9. 2024
Obsahuje alergeny
Oběd (11:00 - 14:00)
1
2
Nápoj
Červený čaj
Menu
Chod
Úterý 1. 10. 2024
Obsahuje alergeny
Oběd (11:00 - 14:00)
1
2
Menu
Chod
Středa 2. 10. 2024
Obsahuje alergeny
Oběd (11:00 - 14:00)
1
2
Menu
Chod
Čtvrtek 3. 10. 2024
Obsahuje alergeny
Ranní svačina (8:00 - 8:59)
Ranní svačina
Oběd (11:00 - 14:00)
1
2
Menu
Chod
Pátek 4. 10. 2024
Obsahuje alergeny
Oběd (11:00 - 14:00)
1
Jídlo
Krůtí výpečky
Doplněk
Ovoce
Nápoj
Ovocný nápoj
2
Doplněk
Ovoce
Nápoj
Ovocný nápoj
Odpolední svačina (14:01 - 14:30)
Odpolední svačina
Týden 41
Menu
Chod
Pondělí 7. 10. 2024
Obsahuje alergeny
Oběd (11:00 - 14:00)
1
Nápoj
Ovocný čaj
2
3
Nápoj
Ovocný čaj
Přehled zveřejněných jídelníčků:
2004: | IX | XI | ||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
2005: | II | IV | V | VII | X | XI | XII | |||||
2006: | I | II | III | IV | VII | |||||||
2007: | III | V | ||||||||||
2009: | VI | |||||||||||
2011: | IX | X | XI | XII | ||||||||
2012: | I | II | III | IV | V | VI | VII | IX | X | XI | XII | |
2013: | I | II | III | IV | V | VI | VIII | IX | X | XI | XII | |
2014: | I | II | III | IV | V | VI | VII | IX | X | XI | XII | |
2015: | I | II | III | IV | V | VI | VII | IX | X | XI | XII | |
2016: | I | II | III | IV | V | VI | VII | IX | X | XI | XII | |
2017: | I | II | III | IV | V | VI | VII | IX | X | XI | XII | |
2018: | I | II | III | IV | V | VI | VII | VIII | IX | X | XI | XII |
2019: | I | II | III | IV | V | VI | VII | IX | X | XI | XII | |
2020: | I | II | III | IV | V | VI | VII | VIII | IX | X | XI | XII |
2021: | I | II | III | IV | V | VI | VII | IX | X | XI | XII | |
2022: | I | II | III | IV | V | VI | VII | VIII | IX | X | XI | XII |
2023: | I | II | III | IV | V | VI | VII | VIII | IX | X | XI | XII |
2024: | I | II | III | IV | V | VI | VII | IX | X |
Receptura - Krupicová s vejcem - vn
Receptura převzata z:
Základní škola a Mateřská škola Klecany , okres Praha- východ, příspěvková organizace
,
množství určeno pro: 10 osob
, obsahuje alergeny:
3,
9,
1a
* spotřební norma je dána věkem strávníka, viz
vyhláška 107/2005 Sb.
** přibližné nutriční hodnoty jedné porce
Přibližná hmotnost jedné porce* | |||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
A | B | C | D | E | |||||
200,0 g | 250,0 g | 300,0 g | |||||||
Surovina | Množství pro spotřební normu* | ||||||||
A | B | C | D | E | |||||
olej | 20 g | 30 g | 40 g | 20 g | 30 g | ||||
karotka | 100 g | 120 g | 150 g | 100 g | 120 g | ||||
máslo | 10 g | 15 g | 20 g | 10 g | 15 g | ||||
krupice | 100 g | 120 g | 150 g | 100 g | 120 g | ||||
vejce | 1 ks | 1.5 ks | 3 ks | 1 ks | 1.5 ks | ||||
pažitka | 10 g | 10 g | 10 g | 10 g | 10 g | ||||
petržel | 100 g | 120 g | 150 g | 100 g | 120 g | ||||
celer | 100 g | 120 g | 120 g | 100 g | 120 g | ||||
Nutriční hodnoty** | Hodnota pro spotřební normu* | ||||||||
A | B | C | D | E | |||||
Sacharidy | - | - | - | - | - | ||||
Tuky | - | - | - | - | - | ||||
Bílkoviny živočišné | - | - | - | - | - | ||||
Bílkoviny rostlinné | - | - | - | - | - | ||||
Vápník | - | - | - | - | - | ||||
Železo | - | - | - | - | - | ||||
Vitamín A | - | - | - | - | - | ||||
Vitamín B1 | - | - | - | - | - | ||||
Vitamín C | - | - | - | - | - | ||||
Energetická hodnota | - | 260 kJ | - | - | - |
** přibližné nutriční hodnoty jedné porce
Postup přípravy
Na polovici tuku osmažíme nastrouhanou zeleninu, vložíme do vývaru B. Na druhé polovině tuku osmažíme do růžova krupici a za stálého šlehání nasypeme do vývaru se zeleninou necháme povařit a dochutíme.
Zde není nic k vidění.