Týden 19
Menu
Chod
Pátek 9. 5. 2025
Obsahuje alergeny
Týden 20
Menu
Chod
Pondělí 12. 5. 2025
Obsahuje alergeny
Menu
Chod
Úterý 13. 5. 2025
Obsahuje alergeny
Menu
Chod
Středa 14. 5. 2025
Obsahuje alergeny
Menu
Chod
Čtvrtek 15. 5. 2025
Obsahuje alergeny
Menu
Chod
Pátek 16. 5. 2025
Obsahuje alergeny
Týden 21
Menu
Chod
Pondělí 19. 5. 2025
Obsahuje alergeny
Menu
Chod
Úterý 20. 5. 2025
Obsahuje alergeny
Menu
Chod
Středa 21. 5. 2025
Obsahuje alergeny
Oběd (11:00 - 14:00)
1
Menu
Chod
Čtvrtek 22. 5. 2025
Obsahuje alergeny
Menu
Chod
Pátek 23. 5. 2025
Obsahuje alergeny
Týden 22
Menu
Chod
Pondělí 26. 5. 2025
Obsahuje alergeny
Menu
Chod
Úterý 27. 5. 2025
Obsahuje alergeny
Menu
Chod
Středa 28. 5. 2025
Obsahuje alergeny
Menu
Chod
Čtvrtek 29. 5. 2025
Obsahuje alergeny
Menu
Chod
Pátek 30. 5. 2025
Obsahuje alergeny
Týden 23
Menu
Chod
Pondělí 2. 6. 2025
Obsahuje alergeny
Menu
Chod
Úterý 3. 6. 2025
Obsahuje alergeny
Menu
Chod
Středa 4. 6. 2025
Obsahuje alergeny
Menu
Chod
Čtvrtek 5. 6. 2025
Obsahuje alergeny
Menu
Chod
Pátek 6. 6. 2025
Obsahuje alergeny
Zde není nic k vidění.
Seznam alergenů
Zkratka alergenu | Alergen |
---|---|
1 |
Obiloviny obsahující lepek
Obiloviny obsahující lepek, konkrétně:
|
2 |
Korýši a výrobky z nich
|
3 |
Vejce a výrobky z nich
|
4 |
Ryby a výrobky z nich
Ryby a výrobky z nich, kromě:
|
5 |
Jádra podzemnice olejné (arašídy) a výrobky z nich
|
6 |
Sójové boby a výrobky z nich
Sójové boby a výrobky z nich, kromě:
|
7 |
Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)
Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy), kromě:
|
8 |
Skořápkové plody a výrobky z nich
Skořápkové plody, konkrétně:
|
9 |
Celer a výrobky z něj
|
10 |
Hořčice a výrobky z ní
|
11 |
Sezamová semena a výrobky z nich
|
12 |
Oxid siřičitý a siřičitany (ve vyšší koncentraci)
Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg/kg nebo 10 mg/l, vyjádřeno jako celkový SO2, které se propočítají pro výrobky určené k přímé spotřebě nebo ke spotřebě po rekonstituování podle pokynů výrobce
|
13 |
Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
|
14 |
Měkkýši a výrobky z nich
|
A výrobky z nich, pokud zpracování, kterým prošly, nezvyšuje úroveň alergenicity, kterou úřad stanovil pro příslušný základní produkt.