do jídelny vstup s rouškou
-provoz se nadále řídí pravidly pro provoz stravovacích služeb, které neslouží veřejnosti.
- ve školní jídelně se mohou prezenčně stravovat pouze žáci v prezenční výuce a zaměstnanci školy, přítomni na pracovišti.
- žáci mají v době povinné distanční výuky nárok na dotovaný oběd, ale nemohou vstoupit do jídelny
11,00 - 11,15 výdej do řádně umytých a podepsaných jídlonosičů, před školou vyzvedne kuchařka ,která má na rukou jednorázové rukavice
11,45 výdej stravy pro 1. a 2.ročník, děti mají připravený příbor,talíř na polévku a hlavní jídlo na tácku. Pití si nalévají sami,(vířič nápojů bezdotykový)skleničky obráceny
polévku dětem nalévá jejich třídní učitelka
děti sedí u stolu maximálně po 4, do jídelny vcházejí v časových rozestupech
po konzumaci opouštějí jídelnu a kuchařka k tomu určená, desinfikuje stoly
desinfekce je k dispozici před jídelnou i pro děti a ostatní pracovníky školy
I nadále platí přísná hygienická opatření, nošení roušek při přípravě stravy i výdeji, desinfekce všech pracovních povrchů, klik, parapetů
Tato opatření trvají do odvolání