Týden 18
Menu
Chod
Pondělí 2. 5. 2016
(11:15 - 14:00)
Obsahuje alergeny
1
Menu
Chod
Úterý 3. 5. 2016
(11:15 - 14:00)
Obsahuje alergeny
1
Menu
Chod
Středa 4. 5. 2016
(11:15 - 14:00)
Obsahuje alergeny
1
Menu
Chod
Čtvrtek 5. 5. 2016
(11:15 - 14:00)
Obsahuje alergeny
1
Menu
Chod
Pátek 6. 5. 2016
(11:15 - 14:00)
Obsahuje alergeny
Týden 19
Menu
Chod
Pondělí 9. 5. 2016
(11:15 - 14:00)
Obsahuje alergeny
Menu
Chod
Úterý 10. 5. 2016
(11:15 - 14:00)
Obsahuje alergeny
1
Menu
Chod
Středa 11. 5. 2016
(11:15 - 14:00)
Obsahuje alergeny
1
Menu
Chod
Čtvrtek 12. 5. 2016
(11:15 - 14:00)
Obsahuje alergeny
1
Menu
Chod
Pátek 13. 5. 2016
(11:15 - 14:00)
Obsahuje alergeny
Týden 20
Menu
Chod
Pondělí 16. 5. 2016
(11:15 - 14:00)
Obsahuje alergeny
1
Menu
Chod
Úterý 17. 5. 2016
(11:15 - 14:00)
Obsahuje alergeny
Menu
Chod
Středa 18. 5. 2016
(11:15 - 14:00)
Obsahuje alergeny
1
Menu
Chod
Čtvrtek 19. 5. 2016
(11:15 - 14:00)
Obsahuje alergeny
Menu
Chod
Pátek 20. 5. 2016
(11:15 - 14:00)
Obsahuje alergeny
Týden 21
Menu
Chod
Pondělí 23. 5. 2016
(11:15 - 14:00)
Obsahuje alergeny
1
Menu
Chod
Úterý 24. 5. 2016
(11:15 - 14:00)
Obsahuje alergeny
1
Menu
Chod
Středa 25. 5. 2016
(11:15 - 14:00)
Obsahuje alergeny
Menu
Chod
Čtvrtek 26. 5. 2016
(11:15 - 14:00)
Obsahuje alergeny
Menu
Chod
Pátek 27. 5. 2016
(11:15 - 14:00)
Obsahuje alergeny
Týden 22
Menu
Chod
Pondělí 30. 5. 2016
(11:15 - 14:00)
Obsahuje alergeny
Menu
Chod
Úterý 31. 5. 2016
(11:15 - 14:00)
Obsahuje alergeny
1
Přehled zveřejněných jídelníčků:
2015: | IX | XI | XII | |||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
2016: | I | II | III | IV | V | VI | VII | IX | X | XI | XII | |
2017: | I | II | III | IV | V | VI | IX | X | XI | XII | ||
2018: | I | II | III | IV | V | VI | VIII | IX | X | XI | XII | |
2019: | I | II | III | IV | V | VI | VII | VIII | IX | X | XI | XII |
2020: | I | II | III | IV | V | VI | VIII | IX | X | XI | XII | |
2021: | I | II | III | IV | V | VI | VII | VIII | IX | X | XI | XII |
2022: | I | II | III | IV | V | VI | VII | VIII | IX | X | XI | XII |
2023: | I | II | III | IV | V | VI | VII | VIII | IX | X | XI | XII |
2024: | I | II | III | IV | V | VI | VII | VIII | IX | X | XI | XII |
2025: | I | II | III | IV | V | VI |
Receptura - hovězí tokáň
Receptura převzata z:
Základní škola Vrbno pod Pradědem, okres Bruntál, příspěvková organizace
,
množství určeno pro: 10 osob
, obsahuje alergeny:
1a,
1b,
1c,
1d,
1e,
1f
* spotřební norma je dána věkem strávníka, viz
vyhláška 107/2005 Sb.
** přibližné nutriční hodnoty jedné porce
Surovina | Množství pro spotřební normu* | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
hovězí přední b.k. | |||||||||
olej | |||||||||
cibule | |||||||||
sůl | |||||||||
pepř | |||||||||
mouka hladká | |||||||||
rajčatový protlak | |||||||||
papriky | |||||||||
Nutriční hodnoty** | Hodnota pro spotřební normu* | ||||||||
** přibližné nutriční hodnoty jedné porce
Postup přípravy
Omyté maso nakrájíme na kostky. Cibuli nakrájíme, osmažíme na 2/3 oleje dorůžova, přidáme maso, osolíme, opečeme, podlijeme vodou a udusíme. Měkké maso vyjmeme. Šťávu zaprášíme moukou, osmažíme, zalijem evodou, orzšleháme a provaříme. Paprikové lusky zbavíme jadřinců, nakrájíme na nudličky, společně s rajčatovým protlakem osmahneme nazbývajícím oleji, přidáme do přecezené šťávy a povaříme.
Zde není nic k vidění.