Týden 05
Menu
Chod
Pondělí 1. 2. 2016
(11:15 - 14:00)
Obsahuje alergeny
1
Menu
Chod
Úterý 2. 2. 2016
(11:15 - 14:00)
Obsahuje alergeny
Menu
Chod
Středa 3. 2. 2016
(11:15 - 14:00)
Obsahuje alergeny
1
Menu
Chod
Čtvrtek 4. 2. 2016
(11:15 - 14:00)
Obsahuje alergeny
Menu
Chod
Pátek 5. 2. 2016
(11:15 - 14:00)
Obsahuje alergeny
Týden 07
Menu
Chod
Pondělí 15. 2. 2016
(11:15 - 14:00)
Obsahuje alergeny
1
Menu
Chod
Úterý 16. 2. 2016
(11:15 - 14:00)
Obsahuje alergeny
1
Menu
Chod
Středa 17. 2. 2016
(11:15 - 14:00)
Obsahuje alergeny
1
Menu
Chod
Čtvrtek 18. 2. 2016
(11:15 - 14:00)
Obsahuje alergeny
Menu
Chod
Pátek 19. 2. 2016
(11:15 - 14:00)
Obsahuje alergeny
Týden 08
Menu
Chod
Pondělí 22. 2. 2016
(11:15 - 14:00)
Obsahuje alergeny
Menu
Chod
Úterý 23. 2. 2016
(11:15 - 14:00)
Obsahuje alergeny
Menu
Chod
Středa 24. 2. 2016
(11:15 - 14:00)
Obsahuje alergeny
Menu
Chod
Čtvrtek 25. 2. 2016
(11:15 - 14:00)
Obsahuje alergeny
1
Menu
Chod
Pátek 26. 2. 2016
(11:15 - 14:00)
Obsahuje alergeny
Týden 09
Menu
Chod
Pondělí 29. 2. 2016
(11:15 - 14:00)
Obsahuje alergeny
Receptura - sekaná pečeně
Receptura převzata z:
Základní škola Vrbno pod Pradědem, okres Bruntál, příspěvková organizace
,
množství určeno pro: 10 osob
, obsahuje alergeny:
3,
7,
1a,
1b,
1c,
1d,
1e,
1f
* spotřební norma je dána věkem strávníka, viz
vyhláška 107/2005 Sb.
** přibližné nutriční hodnoty jedné porce
Surovina | Množství pro spotřební normu* | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
A | B | C | E | ||||||
pepř | Nezadáno | Nezadáno | Nezadáno | Nezadáno | |||||
majoránka | Nezadáno | Nezadáno | Nezadáno | Nezadáno | |||||
olej | 30 g | 35 g | 40 g | 40 g | |||||
česnek | Nezadáno | Nezadáno | Nezadáno | Nezadáno | |||||
sůl | Nezadáno | Nezadáno | Nezadáno | Nezadáno | |||||
vejce | 70 g | 80 g | 90 g | 90 g | |||||
cibule | 30 g | 40 g | 50 g | 50 g | |||||
veka | 100 g | 120 g | 140 g | 140 g | |||||
mléko | 100 g | 120 g | 140 g | 140 g | |||||
vepřová plec b.k. | 350 g | 400 g | 450 g | 450 g | |||||
hovězí přední b.k. | 350 g | 400 g | 450 g | 450 g | |||||
Nutriční hodnoty** | Hodnota pro spotřební normu* | ||||||||
A | B | C | E |
** přibližné nutriční hodnoty jedné porce
Postup přípravy
Omyté maso, v mléce namočenou veku, cibuli, česnek umeleme, přidáme vejce, sůl, rozemnutou majoránku a dobře promícháme. Zformujeme do tvaru šišek, dáme na pomaštěný pekáč a upečeme. upečené maso nakrájíme na porce.
Zde není nic k vidění.