Týden 22
Menu
Chod
Středa 1. 6. 2016
(11:15 - 14:00)
Obsahuje alergeny
1
Menu
Chod
Čtvrtek 2. 6. 2016
(11:15 - 14:00)
Obsahuje alergeny
1
Menu
Chod
Pátek 3. 6. 2016
(11:15 - 14:00)
Obsahuje alergeny
Týden 23
Menu
Chod
Pondělí 6. 6. 2016
(11:15 - 14:00)
Obsahuje alergeny
1
Menu
Chod
Úterý 7. 6. 2016
(11:15 - 14:00)
Obsahuje alergeny
1
Menu
Chod
Středa 8. 6. 2016
(11:15 - 14:00)
Obsahuje alergeny
1
Menu
Chod
Čtvrtek 9. 6. 2016
(11:15 - 14:00)
Obsahuje alergeny
Menu
Chod
Pátek 10. 6. 2016
(11:15 - 14:00)
Obsahuje alergeny
Týden 24
Menu
Chod
Pondělí 13. 6. 2016
(11:15 - 14:00)
Obsahuje alergeny
1
Příloha
vařené brambory
Doplněk
2
Příloha
vařené brambory
Doplněk
Menu
Chod
Úterý 14. 6. 2016
(11:15 - 14:00)
Obsahuje alergeny
1
2
Menu
Chod
Středa 15. 6. 2016
(11:15 - 14:00)
Obsahuje alergeny
1
Menu
Chod
Čtvrtek 16. 6. 2016
(11:15 - 14:00)
Obsahuje alergeny
1
Menu
Chod
Pátek 17. 6. 2016
(11:15 - 14:00)
Obsahuje alergeny
Týden 25
Menu
Chod
Pondělí 20. 6. 2016
(11:15 - 14:00)
Obsahuje alergeny
Menu
Chod
Úterý 21. 6. 2016
(11:15 - 14:00)
Obsahuje alergeny
1
Menu
Chod
Středa 22. 6. 2016
(11:15 - 14:00)
Obsahuje alergeny
Menu
Chod
Čtvrtek 23. 6. 2016
(11:15 - 14:00)
Obsahuje alergeny
Menu
Chod
Pátek 24. 6. 2016
(11:15 - 14:00)
Obsahuje alergeny
Týden 26
Menu
Chod
Pondělí 27. 6. 2016
(11:15 - 14:00)
Obsahuje alergeny
Menu
Chod
Úterý 28. 6. 2016
(11:15 - 14:00)
Obsahuje alergeny
1
Příloha
vařené brambory
Doplněk
Menu
Chod
Středa 29. 6. 2016
(11:15 - 14:00)
Obsahuje alergeny
Přehled zveřejněných jídelníčků:
2015: | IX | XI | XII | |||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
2016: | I | II | III | IV | V | VI | VII | IX | X | XI | XII | |
2017: | I | II | III | IV | V | VI | IX | X | XI | XII | ||
2018: | I | II | III | IV | V | VI | VIII | IX | X | XI | XII | |
2019: | I | II | III | IV | V | VI | VII | VIII | IX | X | XI | XII |
2020: | I | II | III | IV | V | VI | VIII | IX | X | XI | XII | |
2021: | I | II | III | IV | V | VI | VII | VIII | IX | X | XI | XII |
2022: | I | II | III | IV | V | VI | VII | VIII | IX | X | XI | XII |
2023: | I | II | III | IV | V | VI | VII | VIII | IX | X | XI | XII |
2024: | I | II | III | IV | V | VI | VII | VIII | IX | X | XI | XII |
2025: | I | II | III | IV | V | VI |
Receptura - kuře na španělský způsob
Receptura převzata z:
Základní škola Vrbno pod Pradědem, okres Bruntál, příspěvková organizace
,
množství určeno pro: 10 osob
, obsahuje alergeny:
3,
7,
1a
* spotřební norma je dána věkem strávníka, viz
vyhláška 107/2005 Sb.
** přibližné nutriční hodnoty jedné porce
Surovina | Množství pro spotřební normu* | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
kuře kuchané | |||||||||
sůl | |||||||||
cibule | |||||||||
pepř mletý | |||||||||
olej | |||||||||
máslo | |||||||||
česnek | |||||||||
kečup | |||||||||
salám měkký | |||||||||
Nutriční hodnoty** | Hodnota pro spotřební normu* | ||||||||
** přibližné nutriční hodnoty jedné porce
Postup přípravy
Očištěné kuře omyjeme, naporcujeme, osolíme a upečeme na oleji. Do zbylého oleje přidáme polovinu másla na něm dorůžova osmahneme oloupanou a jemně nakrájenou cibuli, přidáme oloupaný, jemně nakrájený česnek a kečup. Základ zalijeme vodou, vložíme připravené kuře dusíme. Asi po 1/2 hodině přidáme ke kuřeti salám nakrájený na nduličky a podušený na zbylém máslem. Nakonec šťávu podle potřeby dochutíme.
Zde není nic k vidění.