Týden 18
Menu
Chod
Pondělí 2. 5. 2016
(11:15 - 14:00)
Obsahuje alergeny
1
Menu
Chod
Úterý 3. 5. 2016
(11:15 - 14:00)
Obsahuje alergeny
1
Menu
Chod
Středa 4. 5. 2016
(11:15 - 14:00)
Obsahuje alergeny
1
Menu
Chod
Čtvrtek 5. 5. 2016
(11:15 - 14:00)
Obsahuje alergeny
1
Menu
Chod
Pátek 6. 5. 2016
(11:15 - 14:00)
Obsahuje alergeny
Týden 19
Menu
Chod
Pondělí 9. 5. 2016
(11:15 - 14:00)
Obsahuje alergeny
Menu
Chod
Úterý 10. 5. 2016
(11:15 - 14:00)
Obsahuje alergeny
1
Menu
Chod
Středa 11. 5. 2016
(11:15 - 14:00)
Obsahuje alergeny
1
Menu
Chod
Čtvrtek 12. 5. 2016
(11:15 - 14:00)
Obsahuje alergeny
1
Menu
Chod
Pátek 13. 5. 2016
(11:15 - 14:00)
Obsahuje alergeny
Týden 20
Menu
Chod
Pondělí 16. 5. 2016
(11:15 - 14:00)
Obsahuje alergeny
1
Menu
Chod
Úterý 17. 5. 2016
(11:15 - 14:00)
Obsahuje alergeny
Menu
Chod
Středa 18. 5. 2016
(11:15 - 14:00)
Obsahuje alergeny
1
Menu
Chod
Čtvrtek 19. 5. 2016
(11:15 - 14:00)
Obsahuje alergeny
Menu
Chod
Pátek 20. 5. 2016
(11:15 - 14:00)
Obsahuje alergeny
Týden 21
Menu
Chod
Pondělí 23. 5. 2016
(11:15 - 14:00)
Obsahuje alergeny
1
Menu
Chod
Úterý 24. 5. 2016
(11:15 - 14:00)
Obsahuje alergeny
1
Menu
Chod
Středa 25. 5. 2016
(11:15 - 14:00)
Obsahuje alergeny
Menu
Chod
Čtvrtek 26. 5. 2016
(11:15 - 14:00)
Obsahuje alergeny
Menu
Chod
Pátek 27. 5. 2016
(11:15 - 14:00)
Obsahuje alergeny
Týden 22
Menu
Chod
Pondělí 30. 5. 2016
(11:15 - 14:00)
Obsahuje alergeny
Menu
Chod
Úterý 31. 5. 2016
(11:15 - 14:00)
Obsahuje alergeny
1
Receptura - chléb
Receptura převzata z:
Základní škola Vrbno pod Pradědem, okres Bruntál, příspěvková organizace
,
množství určeno pro: 10 osob
, obsahuje alergeny:
7,
1a
* spotřební norma je dána věkem strávníka, viz
vyhláška 107/2005 Sb.
** přibližné nutriční hodnoty jedné porce
** přibližné nutriční hodnoty jedné porce
Postup přípravy
Postup přípravy není uveden
Zde není nic k vidění.