Týden 49
Menu
Chod
Pondělí 1. 12. 2025
(11:15 - 14:00)
Obsahuje alergeny
Menu
Chod
Úterý 2. 12. 2025
(11:15 - 14:00)
Obsahuje alergeny
Menu
Chod
Středa 3. 12. 2025
(11:15 - 14:00)
Obsahuje alergeny
Menu
Chod
Čtvrtek 4. 12. 2025
Obsahuje alergeny
Přesnídávka (8:45 - 9:00)
Přesnídávka
Svačina (15:15 - 16:00)
Svačina
Menu
Chod
Pátek 5. 12. 2025
(11:15 - 14:00)
Obsahuje alergeny
Týden 50
Menu
Chod
Pondělí 8. 12. 2025
Obsahuje alergeny
Přesnídávka (8:45 - 9:00)
Přesnídávka
Svačina (15:15 - 16:00)
Svačina
Menu
Chod
Úterý 9. 12. 2025
Obsahuje alergeny
Přesnídávka (8:45 - 9:00)
Přesnídávka
Oběd (11:15 - 14:00)
1
2
Diety
Svačina (15:15 - 16:00)
Svačina
Menu
Chod
Středa 10. 12. 2025
Obsahuje alergeny
Přesnídávka (8:45 - 9:00)
Přesnídávka
Oběd (11:15 - 14:00)
1
2
Diety
Svačina (15:15 - 16:00)
Svačina
Menu
Chod
Čtvrtek 11. 12. 2025
(11:15 - 14:00)
Obsahuje alergeny
Menu
Chod
Pátek 12. 12. 2025
Obsahuje alergeny
Přesnídávka (8:45 - 9:00)
Přesnídávka
Svačina (15:15 - 16:00)
Svačina
Zde není nic k vidění.
Seznam alergenů
| Zkratka alergenu | Alergen |
|---|---|
| 1 |
Obiloviny obsahující lepek
Obiloviny obsahující lepek, konkrétně:
|
| 2 |
Korýši a výrobky z nich
|
| 3 |
Vejce a výrobky z nich
|
| 4 |
Ryby a výrobky z nich
Ryby a výrobky z nich, kromě:
|
| 5 |
Jádra podzemnice olejné (arašídy) a výrobky z nich
|
| 6 |
Sójové boby a výrobky z nich
Sójové boby a výrobky z nich, kromě:
|
| 7 |
Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)
Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy), kromě:
|
| 8 |
Skořápkové plody a výrobky z nich
Skořápkové plody, konkrétně:
|
| 9 |
Celer a výrobky z něj
|
| 10 |
Hořčice a výrobky z ní
|
| 11 |
Sezamová semena a výrobky z nich
|
| 12 |
Oxid siřičitý a siřičitany (ve vyšší koncentraci)
Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg/kg nebo 10 mg/l, vyjádřeno jako celkový SO2, které se propočítají pro výrobky určené k přímé spotřebě nebo ke spotřebě po rekonstituování podle pokynů výrobce
|
| 13 |
Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
|
| 14 |
Měkkýši a výrobky z nich
|
A výrobky z nich, pokud zpracování, kterým prošly, nezvyšuje úroveň alergenicity, kterou úřad stanovil pro příslušný základní produkt.