Týden 05
Menu
Chod
Pondělí 1. 2. 2016
(10:45 - 14:00)
Obsahuje alergeny
1
Menu
Chod
Úterý 2. 2. 2016
(10:45 - 14:00)
Obsahuje alergeny
Menu
Chod
Středa 3. 2. 2016
(10:45 - 14:00)
Obsahuje alergeny
1
Menu
Chod
Čtvrtek 4. 2. 2016
(10:45 - 14:00)
Obsahuje alergeny
Menu
Chod
Pátek 5. 2. 2016
(10:45 - 14:00)
Obsahuje alergeny
Týden 07
Menu
Chod
Pondělí 15. 2. 2016
(10:45 - 14:00)
Obsahuje alergeny
1
Menu
Chod
Úterý 16. 2. 2016
(10:45 - 14:00)
Obsahuje alergeny
1
Menu
Chod
Středa 17. 2. 2016
(10:45 - 14:00)
Obsahuje alergeny
1
Menu
Chod
Čtvrtek 18. 2. 2016
(10:45 - 14:00)
Obsahuje alergeny
Menu
Chod
Pátek 19. 2. 2016
(10:45 - 14:00)
Obsahuje alergeny
Týden 08
Menu
Chod
Pondělí 22. 2. 2016
(10:45 - 14:00)
Obsahuje alergeny
Menu
Chod
Úterý 23. 2. 2016
(10:45 - 14:00)
Obsahuje alergeny
Menu
Chod
Středa 24. 2. 2016
(10:45 - 14:00)
Obsahuje alergeny
Menu
Chod
Čtvrtek 25. 2. 2016
(10:45 - 14:00)
Obsahuje alergeny
1
Menu
Chod
Pátek 26. 2. 2016
(10:45 - 14:00)
Obsahuje alergeny
Týden 09
Menu
Chod
Pondělí 29. 2. 2016
(10:45 - 14:00)
Obsahuje alergeny
Přehled zveřejněných jídelníčků:
Zde není nic k vidění.
Seznam alergenů
Zkratka alergenu | Alergen |
---|---|
1 |
Obiloviny obsahující lepek
Obiloviny obsahující lepek, konkrétně:
|
2 |
Korýši a výrobky z nich
|
3 |
Vejce a výrobky z nich
|
4 |
Ryby a výrobky z nich
Ryby a výrobky z nich, kromě:
|
5 |
Jádra podzemnice olejné (arašídy) a výrobky z nich
|
6 |
Sójové boby a výrobky z nich
Sójové boby a výrobky z nich, kromě:
|
7 |
Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)
Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy), kromě:
|
8 |
Skořápkové plody a výrobky z nich
Skořápkové plody, konkrétně:
|
9 |
Celer a výrobky z něj
|
10 |
Hořčice a výrobky z ní
|
11 |
Sezamová semena a výrobky z nich
|
12 |
Oxid siřičitý a siřičitany (ve vyšší koncentraci)
Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg/kg nebo 10 mg/l, vyjádřeno jako celkový SO2, které se propočítají pro výrobky určené k přímé spotřebě nebo ke spotřebě po rekonstituování podle pokynů výrobce
|
13 |
Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
|
14 |
Měkkýši a výrobky z nich
|
A výrobky z nich, pokud zpracování, kterým prošly, nezvyšuje úroveň alergenicity, kterou úřad stanovil pro příslušný základní produkt.