Tabulka pro orientační propočet průměrné spotřeby vybraných druhů potravin na strávníka a den, zpracovaná dle vyhlášky 107/2005 Sb.

Jídelny spadající pod školní stravování jsou vázány vyhláškou č. 107/2005 o školním stravování, která reguluje, kolik mají strávníci dostávat v průměru vybraných druhů potravin za měsíc. Zde je orientačně uvedeno, jak se dané jídelně daří tyto požadavky naplňovat. Přípustné odchylky plnění najdete ve vyhlášce.

# Kategorie Splněno
1 Maso 70,33%
2 Ryby 0,00%
3 Mléko 131,87%
4 Mléčné výrobky 122,10%
5 Tuky 142,21%
6 Cukr 0,00%
7 Zelenina 70,33%
8 Ovoce 0,00%
9 Brambory 19,00%
10 Luštěniny 219,78%

Všechny měsíce:

2012: IX X XI XII
2013: I II III IV V VI IX X XI XII
2014: I II III IV V VI IX X XI XII
2015: I II III IV V VI IX X XI XII
2016: I II III IV V VI IX X XI XII
2017: I II III IV V VI IX X XI XII
2018: I II III IV V VI IX X XI XII
2019: I II III IV V VI VIII IX X XI XII
2020: I II III V VI VIII IX X XI XII
2021: I II III IV V VI VIII

Připraveno programem "Jídelna" verze 21.05.01.

Veškeré publikované lístky a další informace jsou vlastnictvím příslušné jídelny nebo svých tvůrců.

Zásady ochrany osobních údajů