Týden 18
Menu
Chod
Pondělí 2. 5. 2016
(10:45 - 14:00)
Obsahuje alergeny
1
Menu
Chod
Úterý 3. 5. 2016
(10:45 - 14:00)
Obsahuje alergeny
1
Menu
Chod
Středa 4. 5. 2016
(10:45 - 14:00)
Obsahuje alergeny
1
Menu
Chod
Čtvrtek 5. 5. 2016
(10:45 - 14:00)
Obsahuje alergeny
1
Menu
Chod
Pátek 6. 5. 2016
(10:45 - 14:00)
Obsahuje alergeny
Týden 19
Menu
Chod
Pondělí 9. 5. 2016
(10:45 - 14:00)
Obsahuje alergeny
Menu
Chod
Úterý 10. 5. 2016
(10:45 - 14:00)
Obsahuje alergeny
1
Menu
Chod
Středa 11. 5. 2016
(10:45 - 14:00)
Obsahuje alergeny
1
Menu
Chod
Čtvrtek 12. 5. 2016
(10:45 - 14:00)
Obsahuje alergeny
1
Menu
Chod
Pátek 13. 5. 2016
(10:45 - 14:00)
Obsahuje alergeny
Týden 20
Menu
Chod
Pondělí 16. 5. 2016
(10:45 - 14:00)
Obsahuje alergeny
1
Menu
Chod
Úterý 17. 5. 2016
(10:45 - 14:00)
Obsahuje alergeny
Menu
Chod
Středa 18. 5. 2016
(10:45 - 14:00)
Obsahuje alergeny
1
Menu
Chod
Čtvrtek 19. 5. 2016
(10:45 - 14:00)
Obsahuje alergeny
Menu
Chod
Pátek 20. 5. 2016
(10:45 - 14:00)
Obsahuje alergeny
Týden 21
Menu
Chod
Pondělí 23. 5. 2016
(10:45 - 14:00)
Obsahuje alergeny
1
Menu
Chod
Úterý 24. 5. 2016
(10:45 - 14:00)
Obsahuje alergeny
1
Menu
Chod
Středa 25. 5. 2016
(10:45 - 14:00)
Obsahuje alergeny
Menu
Chod
Čtvrtek 26. 5. 2016
(10:45 - 14:00)
Obsahuje alergeny
Menu
Chod
Pátek 27. 5. 2016
(10:45 - 14:00)
Obsahuje alergeny
Týden 22
Menu
Chod
Pondělí 30. 5. 2016
(10:45 - 14:00)
Obsahuje alergeny
Menu
Chod
Úterý 31. 5. 2016
(10:45 - 14:00)
Obsahuje alergeny
1
Přehled zveřejněných jídelníčků:
Receptura - okurkový salát
Receptura převzata z:
Základní škola Vrbno pod Pradědem, okres Bruntál, příspěvková organizace
,
množství určeno pro: 10 osob
, obsahuje alergeny:
3,
1a,
1b,
1c
* spotřební norma je dána věkem strávníka, viz
vyhláška 107/2005 Sb.
** přibližné nutriční hodnoty jedné porce
Surovina | Množství pro spotřební normu* | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
A | B | C | E | ||||||
okurky salátové | 1100 g | 1350 g | 1600 g | 1600 g | |||||
sůl | Nezadáno | Nezadáno | Nezadáno | Nezadáno | |||||
cukr | 40 g | 50 g | 60 g | 60 g | |||||
ocet | Nezadáno | Nezadáno | Nezadáno | Nezadáno | |||||
Nutriční hodnoty** | Hodnota pro spotřební normu* | ||||||||
A | B | C | E |
** přibližné nutriční hodnoty jedné porce
Postup přípravy
Okurky omyjeme, oloupáme a nastrouháme na plátky. Z vody, octa, curku a soli připravíme zálivku, kterou zalijeme okurky a dobře promícháme.
Zde není nic k vidění.